Kerkstraat 204 – Venhoeven CS

Alweer een wedstrijd met een hoge uitslag, maar ondanks dat werd er met heel veel plezier en inzet gespeeld door beide teams en werd het nog eens  uiterst sportieve wedstrijd. Een klein min puntje was het uitvallen van een dame bij Mollink, wegens een lichte blessure en natuurlijk beterschap gewenst. In de 1e helft lukte het niet om te scoren bij Mollink en dat deze maar met een (0 – 4) stand werd afgesloten, is te danken aan de doelman Wessel die opviel wegens zijn vele fraaie reddingen. Voor Venhoeven scoorde in de 12e – 14e – 16e en 20e minuut Vincenzo – dame Maria – Coco en Timothee. In de 2e helft scoorde nog voor Venhoeven Lucas en Grzegro beide (1x) en Vincenzo nog (3x) dus een zuivere hattrick en Danny redde de eer voor Mollink om (1x) te scoren. Helaas worden enkel namen in de topscoorderslijst opgenomen om dat zij daarin niet worden genoemd en daar wordt aan gewerkt.