Amsterdam

Sponsors

De Stichting ARCHICUP hanteert kostendekkende tarieven. Voor incidentele uitgaven, zoals het ingrijpend vernieuwen van de website of leuke activiteiten zoals de Zomereditie, hebben we geen eigen budget. Daarom zijn we blij dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben: EQUITONE.

EQUITONE is een in de massa gekleurd gevelbekledingsmateriaal ontwikkeld voor en door architecten. Elk EQUITONE-paneel is uniek en bezit het primitieve karakter van het vezelcementmateriaal. Vezelcement is een natuurlijk composietmateriaal dat uitsluitend bestaat cement, cellulose en mineralen.

EQUITONE-gevelmaterialen bieden een ongeëvenaarde ontwerpflexibiliteit. Het vezelcementmateriaal is in de massa gekleurd, wat betekent dat het oppervlak de inwendige textuur en kleur van het vezelcementmateriaal vertoont. Welk ontwerp u ook kiest, de EQUITONE-materialen kunnen worden omgezet in strakke, monolithische geveldetails.

EQUITONE-materialen bestaan uit panelen met een maximale grootte van 1,25 x 3 m en kunnen in elk formaat worden verzaagd. Bovendien kan het materiaal doorboord of zelfs bedrukt worden. Sommige ontwerpers gebruiken het ook voor het meubelair of de binnenarchitectuur. Het in de massa gekleurde materiaal laat je toe om onberispelijke ingewikkelde details aan te brengen.

Meer informatie vinden jullie hier.