Urban United XL — Venhoeven CS

Ook hier weer een wedstrijd met een groot verschil in de uitslag en wil ik meteen de teams een groot compliment geven, want zij doen er alles om de teams compleet te krijgen. Dat houdt ook in als de teams op tijd nieuwe namen door geven, dat ik hier zeker mijn medewerking geef om de namen op te voeren. Nu even de wedstrijd en geeft scheidsrechter Ruud een groot compliment voor de sportiviteit, ondanks het kracht verschil. De 1e helft werd al met een (7 – 1) stand afgesloten en wist Venhoeven toch als eerste te scoren in de 4e minuut door Timothee en verder Frank (1x) – Gijs en Peter beide  (3x) dus even twee zuivere hattricks. In de 2e helft scoorde Frank al in de 27e m en in overleg heeft de scheidsrechter verder vriend schappelijk gevoetbald. Ten slot kreeg Venhoeven in de 1e helft redelijk wat kansen maar Danny de doelman was in vorm.