Urban United XL – Venhoeven CS

Weer een wedstrijd met een verrassende uitslag, want gezien de stand van de 1e helft zou je denken niets aan de hand maar dat liep anders af. In ieder geval een hele sportieve wedstrijd met van beide kanten een geweldige inzet, maar door het weinig kracht verschil werden er toch iets teveel lichte overtredingen begaan maar die werden altijd heel sportief opgelost. In de 1e helft een heel sterk Urban United en dat het maar (3 – 1) is gebleven, is te danken aan de doelman Cas want de stand had veel hoger kunnen zijn. En daar zorgde voor in de 11e minuut Tijl met een fraai schot en Mourijn (2x) in een minuut en voor Venhoeven Timothee (1x). In de 2e helft scoorde Urban niet meer en dat deed Venhoeven wel door weer Timothee (1x) en de dame Maria ook (1x) en Vincenzo met een zuivere hattrick dus (3x).