Urban United XL – Sporting Karsten

Dat was nou een wedstrijd met twee gelijkwaardige teams die met veel inzet en heel vaak voor goed voetbal zorgde en moest er eventjes wat meer gefloten worden voor licht overtredingen, maar dat gebeurd altijd als er twee teams even sterk zijn. Wat de sportiviteit betreft die was in een woord geweldig en het hoogte punt met een stand van (1 – 2), dat Sporting mij er op attendeerde dat het derde doelpunt niet geldig was wegens het hinderen van de doelman. De 1e helft werd dan ook met deze stand afgesloten en daar zorgde voor Peter 2e minuut – Koen en Joris beide (1x), dat de teams even sterk waren bewijst wel dat beide (2x) scoorde in de 2e helft Jelle en weer Peter en voor Sporting Joris nog (2x) dus een hattrick. Urban kreeg genoeg kansen maar had ook veel pech met de afwerking en hadden de doelman Peter ook behoorlijk tegen.