Amsterdam

Sporting Karsten – Royal HaskoningDHV

Samenvatting

Eerst maar beginnen met een groot compliment, voor deze goed voetballende wedstrijd en bleef de sportiviteit op de 1e plaats staan want de enkele keer dat ik moest fluiten voor een overtreding  was nihil. De in zet was de 1e plaats van Royal en Sporting kon bij winst dichterbij komen. Twee gelijkwaardige teams en dat de 1e helft met een (1 – 1) stand werd afgesloten, is te danken aan beide doelmannen Martijn en Michael. Daarbij waren de doelpalen  en de lat voor beide teams een plaag en scoorde in de 3e en 12e minuut Lars en Eric. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld en scoorde in de 38e en 40e m Peter K en Mohamad en in de 49e en 50e m Eric en Geert terug van weggeweest. En denk ik dat het gelijk spel wel terecht was. Fijne dagen en bedankt voor de fijne wedstrijd.