Amsterdam

Urban United XL – Dynamo Spartak

Samenvatting

Een wedstrijd die je altijd als scheidsrechter graag wil fluiten en er is weinig gebeurt, want er waren geen overtredingen dus de sportiviteit sierde deze wedstrijd. Het begon meteen al in het begin want Dynamo kon niet starten wegens te weinig spelers en dat loste Danny en zijn team op een geweldige manier op. Zelf beginnen met een speler minder en een speler uitgeleend, zodat de wedstrijd 5 minuten later kon beginnen met 4 spelers en pas in de 2e helft waren de teams compleet met hun eigen spelers. Het werd in ieder geval een leuke wedstrijd met  vaak goed voetbal en geweldige inzet en werd de 1e helft met een (6 – 2) stand afgesloten. Voor Urban scoorde Daniel (3x) dus een zuivere hattrick Peter (2x) en Sander (1x) en voor Dynamo Floris en Louis beide (1x) en nog (1x) in de 24e minuut. In de 2e helft scoorde Floris nog (1x) – Sander nog (1x) en Frank (2x).