Team V – Venhoeven CS

Weer een wedstrijd met veel fluitwerk en dat was wel nodig, want er waren heel veel lichte overtredingen en soms werd het toch te stevig en dat ging van beide kanten Ook hier weer iets teveel commentaar op de beslissingen en daar wordt ik echt niet vrolijk van, terwijl ik nog steeds met veel plezier de wedstrijden fluit. Ondanks alles vind ik de wedstrijd vrij sportief en dat maakt een hoop goed en maak ik nu nog steeds de verslagen met plezier en hoop ik dat dit zo blijft. De inzet was goed van beide kanten en werd er soms redelijk gevoetbald en bleek Venhoeven een taaie tegenstander te zijn voor de nummer een Team V. En dat blijkt wel want binnen 6 minuten werd het (0 – 2) en daar zorgde voor Timothee en Mark in de 10e m zodat de 2e helft  met een (1 -2) stond moest beginnen. In de 2e helft scoorde nog Coco en Eraldo beide (1x) en weer Timothee zijn 3e dus een hattrick en Andy en Andreas beide (2x).