Amsterdam

Team V – Urban United XL

Samenvatting

De wedstrijd begon zonder wissels en in de 1e helft werd er dan ook met een hoog tempo gevoetbald en waren er weer twee gelegenheids doelmannen  Mark en Pim die even lieten zien dat zij ook behoorlijk konden keepen en ondanks de verloren wedstrijd liet Pim vele fraaie reddingen zien. Natuurlijk weer een uitermate sportieve wedstrijd en kon je in de 2e helft merken dat geen wissels een behoorlijke indruk maakte wat het tempo betreft. Beide teams kregen even veel kansen en lukte het Urban United niet om te scoren en dat deed Team V wel en scoorde in de 6e – 16e – en 24e minuut door Jesper T en Ruben beide (1x) en Jesper M (2x). In de 2e helft scoorde nog Andy (1x) en Ruben (2x) dus een hattrick en de altijd hardwerkende Wiebo wist de eer te redden en scoorde in de 49e m (1 – 7).