Team V — Studioninedots

Ook hier weer een dik compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd en heeft Frits Jr met heel veel plezier gefloten. Ook in deze wedstrijd veel kracht verschil en lukte alles bij Studioninedots en zat het bij Team V niet mee. Wat de sportiviteit betreft werd bewezen door Peter, want de scheidsrechter kon een handsbal in de 13e minuut niet zien bij een doelpunt van hem en dat werd direct toegegeven. De 1e helft 7e minuut (0 – 1) door de nieuwe aanwinst Nigellow. In de 2e helft Spike een Niels (1x) en Nigelow nog (2x) dus een hattrick. Ten slot scoorde Pim op het einde met een sliding en dat geld niet, want elke sliding  is verboden zolang er spelers in het veld staan en dat heeft niets met afstand te maken. En Studio wordt een bedreiging voor de koplopers