Team V – NL Architects

Deze wedstrijd eindigt met (1- 0 ) stand in de 1e helft met een onbegrijpelijke eindstand, maar op de eerste plaats een fijne wedstrijd om te fluiten en als je dan tegelijk fluit met Frits J.r op het andere veld dan begrijp je wel dat dit een fijne avond voor mij is geworden. Meteen maar met een compliment voor deze sportieve wedstrijd, met een hele goede 1e helft met twee gelijkwaardige teams en het weinige scoren is te danken aan het goede keeperswerk van Eric. Er werd vrij laat gescoord in de 23e minuut door Mark en duurde het ook vrij lang voor er werd gescoord in de 2e helft en dat gebeurde in de 36e en 39e m door Mark ((3- 0) en in de 39e m Kai (3 – 1). Weer Mark 46e m met een zuivere hattrick – 48 en 49e m Ruben en Steven. Andreas en Jesper goed voor enkel assists en Team V staat stevig op de 1e plaats.