Team V — De Architekten Cie.

Het kan niet op maar weer een dijk van een wedstrijd mogen fluiten en niet alleen dat de sportiviteit de wedstrijd sierde, maar werd er ook nog eens goed gevoetbald door beide teams. De enkele keer dat ik moest fluiten voor een overtreding is te verwaarlozen dus ook hier een dik compliment. Dat de wedstrijd met een (2 – 2) stand werd afgesloten, vind ik wel terecht want beide teams kregen diverse kansen en is deze stand zeker voor een groot deel aan beide doelmannen John en Matthew te danken wegens de vele reddingen. In de 1e helft scoorde in de 6e – 13e en 22e minuut – Ramdane – Charly en Nico. In de 2e helft scoorde alleen Andy in de 28e m. Met een extra compliment voor alle spelers, voor het voetbal en de geweldige inzet.