De Toekomst — Team V

Wat een wedstrijd heb ik weer gefloten een en al sportiviteit en gezien de hele wedstrijd werd er ook door beide teams goed gevoetbald en was er tot de 36e minuut met een gelijke stand (3 – 3),  niet te voorspellen wie er zou winnen want beide teams waren even sterk. En dat bewijst de stand wel van de 1e helft want die werd met een (2 – 1) stand afgesloten en daar zorgde voor in de 7e en 20e minuut Jan en Ziad en Mark in de 22e m. In de 2e helft scoorde Coen 28 m de (2 – 2) – Jan 34e m de (3 – 2) en Julius 36e m de (3 – 3) en werd Toekomst wat sterker en scoorde nog (7x) Aldin (1x) – Jan en Ziad beide (3x) dus (2x) een zuiver hattrick – Julius en Mark beide (1x) en Coen (2x), met vermelding dat Jan zijn 4e doelpunt wel op een hele fraaie manier scoorde.