Team V — AS Berlage

Deze wedstrijd was natuurlijk heel belangrijk voor AS Berlage, want de eerste plaats moest verdedigd worden want de concurrentie was groot. En dat leek geen makkelijke klus te worden, want Team V was in vorm en dat werd bewezen gezien de uitslag van de 1e helft (0 – 0). Genoeg kansen voor beide, maar ook de doelmannen wilde daar niet aan mee werken. In ieder geval eerst maar een dik compliment van de scheidsrechter, voor deze fijne en sportieve wedstrijd en werd er nauwelijks gefloten voor overtredingen. In de 2e helft liet de doelman Benjamin even zien hoe gescoord moest worden en dat was al in de 28e minuut en voor Team V in de 30e m Steven (1 – 1). Verder scoorde alleen nog Berlage en dat gebeurde in de 32e en 35e m door Joel. Berlage blijft koploper en is Boulevardboys nog de enigste concurrent en staat Joel op de 1e plaats bij de topscoorders.