NL Architects — Dynamo Spartak

Ook hier maar eerst beginnen met een groot compliment van de scheidsrechter Frits J.r  voor deze fijne en nette voetballende wedstrijd. Want ondanks het grote verschil met de uitslag, bleef Dynamo netjes voetballen. Zij handen ook de pech om zonder wissels te moeten spelen en dat is altijd een nadeel. Ondanks het krachtverschil werd de 1e helft, met een niet te groot verschil (4 – 2) afgesloten en werd er gescoord in de 7e – 12e – 17e en 22e minuut Itamar en Vincent beide (2x) en Louis (2x) in de 19e en 24e m. In de 2e helft scoorde nog Louis (1x) dus een hattrick en (2x) onbekend. Voor NL Kay (1x) – Tom (2x) – Itamar en Vincent beide (2x) en beide ook met een hattrick. Bedankt voor de fijne wedstrijd, met een prettig weekend voor allen.