Studioruffdiamonds — NL Architects

Het kan niet op maar alweer een wedstrijd met weinig overtredingen, dus een wedstrijd waar elke scheidsrechter trots op zou zijn. Want ondanks het grote kracht verschil, bleef de wedstrijd heel sportief dus een dik compliment is hier zeker op zijn plaats. Er werd ook met veel inzet gespeeld en met veel respect voor elkaar. De 1e helft werd met een (0 – 4) stand afgesloten en werd pas in de 9e – 10e en 11e minuut gescoord door Kay (1x) en Vincent (2x) en een eigen doelpunt. Verder hield Bas zijn doel weer schoon met vele fraaie reddingen. In 2e helft scoorde nog David en Itamar beide (2x) en Erik redde de eer en scoorde fraai in de 43e m. Ronald en Kay waren goed voor enkele assists. Bedankt voor de fijne wedstrijd.