Amsterdam

Studioninedots – Royal HaskoningDHV

Samenvatting

Ja het kan niet op maar weer een uitermate sportieve wedstrijd en dat verveelt mij nooit om zo met elk verslag te beginnen, dus ook hier weer een dik compliment. Het werd een wedstrijd met een niet te verwachten uitslag en werd deze pas in de 2e helft beslist, want in de 1e helft was er totaal geen verschil in de krachtverhouding gezien de stand (1 – 1) en scoorde Kamil in de 12e minuut en een eigen doelpunt van Studio. De meeste kansen in deze helft waren voor Royal, maar de invallende doelman Spike verkeerde in een geweldige vorm en wist diverse goede kansen om zeep te helpen. In de 2e helft scoorde alleen Studio en scoorde Pim (1x) – Metin en Kamil beide (2x) en waren Metin en Kamil goed voor enkele assists. En ook hier sorry voor het afstand te houden.