Studioninedots – KJ’15

Het kan niet op maar alweer een dijk van een wedstrijd en met veel plezier gefloten, want ik moest maar enkele keren voor een lichte overtreding fluiten. Ook in deze wedstrijd werd weer met veel sportiviteit gespeeld, dus een dik compliment is zeker op zijn plaats en werd er ook met veel inzet gespeeld. Vooral in de 1e helft was er weinig kracht verschil en dat bewijst de uitslag wel (1 – 2) van deze helft want beide teams hadden diverse kansen maar  Studio had de pech dat doelman Thomas in een geweldige vorm verkeerde en menige kans wist te pareren. Het score verloop van deze helft Daan 12e minuut dankzij Rolf – Sies 18e m dankzij een fraaie hoekschop van Laurens en Kamil 21e m door een goede voorbereiding van Omar en Metin. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld Daan zeker van 30 meter in de 39e m – Metin 42e m en Sies 43e m, en was Thomas weer een plaag voor Studio.