Studioninedots — de Toekomst

Wat een wedstrijd stevig en toch heel sportief, dus er moest even wat meer gefloten maar dat was geen enkel probleem. Uiteindelijk was er geen enkele overtreding moedwillig en werd er nog eens van beide kanten goed gevoetbald. Dus een dik compliment is zeker op zijn plaats en dan moet zeker vermeld worden dat Studionindots genoeg kansen kreeg, maar de pech waren de doelpalen en de grootste plaag was Dennes de doelman wegens de vele reddingen. De 1e helft werd met een klein verschil (1 – 2) stand afgesloten en werder gescoord in de 7e – 20e en 24e minuut door Aldin – Jacob en Teun. In de 2e helft scoorde Mike (1x) – Spike en Aldin beide  (3x) dus beide een zuivere hattrick. Een compliment voor alle wegens het voetbal en de geweldige inzet. Fijn weekend voor allen.