Studioninedots – De Toekomst

Alweer een spannende wedstrijd die tot het einde met veel techniek en snelheid werd gespeeld en over het algemeen bleef de sportiviteit op de 1e plaats staan en dat is zeker een compliment waard. Op enkele dingetjes het reageren op mij als ik een fout maak die ik gauw heb hersteld en dat maakt altijd op mij een vervelende indruk, blijf ik het toch een goede wedstrijd vinden en zullen het maar gauw vergeten. Dat de teams even sterk waren met even veel kansen blijkt wel uit de uitslag en scoorde in de 1e helft al heel snel in de 5e minuut Jan (0 – 1) en in de 14e m Roel (1 – 1) door een fraaie combinatie van Spike en Metin. In de 19e m scoorde Jan weer door een fraaie voorzet van Metin (1 – 2) wat de stand van deze helft is geworden. In de 2e helft scoorde nog Omar – Spike en weer Roel beide (1x) en Aldin en Jan beide (1x) met een hattrick voor Jan.