Studioninedots – De Architecten Cie

Eerst maar beginnen met een compliment voor deze sportieve wedstrijd en gezien de stand op het einde, had ik dit nooit van te voren de uitslag kunnen voor spellen want deze was heel verrassend. Vooral in de 1e helft begon Studio sterk met over het algemeen goed voetbal en wisten  zij met veel kansen een (3 – 0) voorsprong op te bouwen en daar zorgde voor in de 3e – 12e en 16e minuut Metin – Pim door goed voorbereidend werk van Metin en Kamil. Cie wist toch in de 19e en 24e m te scoren door Francesco en Flavio (3 – 2) en met deze stand begon de 2e helft. Ondanks het goede voetbal in de 1e helft wist Studio niet meer te scoren en dat deed Cie wel en scoorde Francesco vanaf de 30e m nog even (4x), dus blijft de uitslag wel erg verrassend. Wij houden het hier maar op Studio had veel pech en dat bij Cie alles lukte.