Studioninedots — Boulevardboys

Een spannende wedstrijd voor Boulevardboys, want winnen betekende nog een kans voor het kampioenschap. Alleen Studionindots wilde daar niet aan meewerken en hadden nog eens het geluk dat een eigen doelpunt voor de overwinning zorgde. Jammer van het eigen doelpunt, want een gelijk spel had terecht geweest want er was weinig kracht verschil. Ondanks de laatste 10 minuten (jammer) zal de spanning wel geweest zijn, vond ik het toch een sportieve wedstrijd dus een compliment is zeker op zijn plaats. De 1e helft werd met een (2 – 2) stand afgesloten en werd er gescoord in de 7e – 10e – 12e en 24e minuut Reinier – Peter – Pim en Ilias. In de 2e helft scoorde Ilias en Arvid en  Ejoub (2x). Door deze uitslag is AS Berlage kampioen geworden.