Studioninedots – AS Berlage

Weer een wedstrijd waar je met plezier een verslag van kan maken en wat natuurlijk heel belangrijk is, ondanks wat te stevig werd het toch een fijne en een sportieve wedstrijd. Vooral in het begin was de uitslag moeilijk te voorspellen en werd toch de 1e helft met een (4 – 2) stand afgesloten en was er weinig kracht verschil. Tot de 15e minuut was de stand (2 – 2) en daar zorgde voor In de 7e en 10e minuut Kamil en Everton   en in de 12e en 15e m Ejoub en Emerson en verder scoorde nog Ejoub (2x) dus een zuivere hattrick. In de 2e helft scoorde nog voor Berlage Benjamin de doelman – Joel en Iago alle (1x) en voor Studio nog Ejoub nog (1x) en Kamil nog (3x) dus ook een zuivere hattrick met vermelding twee fraaie doelpunten van zeker 30 meter. Voor mijzelf gokte ik (3x) met voordeel geven en dat leverde drie fraaie doelpunten op en staat Studio netjes op de 2e plaats. Bedankt voor de fijne wedstrijd.