Sporting Karsten – OZ Architects

Wat een fijne wedstrijd om te fluiten, maar het fluiten was maar bijzaak en hoefde ik alleen maar te fluiten voor de uitbal en achterbal. En dat zegt genoeg over de sportiviteit, want er werd geen enkele overtreding gemaakt en het respect voor elkaar zorgde voor een kanjer van een wedstrijd. Met deze wedstrijd kon Sporting de 1e plaats bereiken en voor OZ  de 2e plaats en gezien het goede voetbal zou het wel eens spannend kunnen worden. Maar bij Sporting was de vorm even weg en bij OZ lukte een heleboel, met een opmerking dat Sporting met vele kansen de doelman Inigo tegen had want hij was haast niet te passeren. De 1e helft werd met een (0 – 3) stand afgesloten en daar zorgde voor Enrique – Javier en Jetze. In de 2e helft scoorde Sporting wel (2x) door Boy en Wouter en voor OZ nog Jetze (1x) en Javier nog (2x) dus een hattrick. OZ keurig op de 2e plaats en ook hier beankt voor de fijne wedstrijd.