Sporting Karsten – Dynamo Spartak

Een hele sportieve wedstrijd en het begon al meteen, dat Dynamo een speler te kort had en dat hadden zij onderling geregeld en ging Peter even bij de tegen partij mee doen. Na 10 minuten allebei compleet en heb ik een fantastische fijne wedstrijd mogen fluiten, dus een dik compliment. De 1e helft werd met een terechte (3 – 3) stand afgesloten en daar zorgde voor in de 8e – 15e en 17e minuut Akki – Gio en jochem en in de 11e – 19e en 22e m Jeffrey (2×) en Daley. In de 2e helft scoorde nog Gio (2×) en de 2e met een fraaie lob. Voor Sporting nog Yannick – Daley en Jeffrey alle (2×) dus Y en D allebei een zuivere hattrick. Met een extra bedankje voor deze prettige wedstrijd, want ik heb geen een enkele keer gefloten vóór een overtreding.