Sporting Karsten — Dynamo Spartak

Moeilijk om een verslag te maken met deze uitslag en gelden de doelpunten alleen van de 1e helft, wegens de 7 doelpunten verschil. In ieder geval begin ik met een groot compliment voor deze geweldige sportieve wedstrijd, want ondanks het grote verschil van de uitslag bleef de sportiviteit op de 1e plaats staan. De wedstrijd begon al heel sportief, want Dynamo had een speler te kort en  begon de wedstrijd 4 tegen 4 en na 5 minuten offerde Bo zich op en ging spelen bij Dynamo dus 5 tegen 5. Er werd al heel snel gescoord in de 1e – 2e – 3e en 6e minuut Glenn – Zeeger met een fraai afstand schot, Glenn en Daley (3 – 1). Verder scoorde nog Daley  – en Peter C  (1x) – Yannick en Glenn beide (2x) en Glenn met een zuivere hattrick. In de 2e helft was er maar een doelpunt geldig en dat was Akki door een goede voorbereiding van Zeeger. Floris en zijn team bedankt voor het fijne bericht.