OZ Architects — Sporting Karsten

Op een klein incident na op het einde van de wedstrijd, werd het toch een uitermate sportieve wedstrijd. De inzet voor OZ was de 1e plaats, maar hadden de pech dat Sporting in vorm was. In de 1e helft twee gelijkwaardige teams, want deze werd maar met een (1 – 2) stand afgesloten en werd er al in de 1e en 8e minuut gescoord door Daley en Maarten met een fraaie lob 23e m. In de 2e helft scoorde David en Stein en Daley met en zuivere hattrick gewoon even (4x) en Marouan de doelman vanaf 35 meter en was een plaag voor OZ wegens de vele reddingen en hadden nog eens de pech dat Rosen al heel snel moest uitvallen wegens een dijbeen blessure . Veel sterkte toegewenst en een compliment voor de wedstrijd.