Amsterdam

Royal HaskoningDHV – Studioninedots

Samenvatting

Meteen maar beginnen met een groot compliment voor deze uitermate sportieve wedstrijd, die met veel gezelligheid en heel veel plezier werd gespeeld. Scheidsrechter Ruud heeft deze dan ook met veel plezier gefloten en vond het toch jammer dat er van beide heel veel bal verlies was maar een pluspunt was dat er weinig overtredingen werden gemaakt. Beiden teams waren even sterk en was het Studio die als eerste scoorde in de 5e minuut door Metin en Pim in de 20e m en voor Royal in de 24e m Rik, zodat de 2e helft met een (1 – 2) stand moest beginnen. Nu scoorde Royal als eerste in de 39e m weer door Rik (2 – 2) en voor Studio Spike in de 43e en 46e m (2 – 4). Met vermelding dat Royal genoeg kansen kreeg, maar hadden de pech dat Vincent in een bloedvorm verkeerde.