Royal HaskoningDHV – KUUB

De 2e wedstrijd was even wat pittiger en werd er van beide heel goed gevoetbald zowel de 1e helft en de 2e helft en daarom vind de uitslag wel erg geflatteerd, maar Royal had dan ook de pech dat er niets lukte en dat bijna alles lukte bij KUUB en dat het (0 – 7) is geworden is veel want de 1e helft werd maar met (0 – 2) afgesloten en daar zorgde voor Joel en Lucas. Met vermelding dat de uitslag veel hoger had kunnen zijn maar de doelman Michael verkeerde in een uitstekende vorm en wist menig doelpunt te voorkomen. Ondanks wat stevigheid geen enkele nare overtreding dus de sportiviteit sierde de wedstrijd en ook hier weer een dik compliment. In de 2e helft scoorde voor Kuub Jobbe de doelman Niels (2x) en Joel nog (2x) dus ook een hattrick. Voor allen die avond bedankt en begrip voor het afstand houden en ben daar zelf doodziek van.