Royal HaskoningDHV – KJ’15

Het kan niet op maar alweer een fijne en een hele sportieve wedstrijd die met veel plezier is gefloten door scheidsrechter Ruud en geeft een groot compliment. Goed voetbal van beide teams met een geweldige inzet tot het einde en dan nog eens even sterk met veel kansen, dus kracht verschil was er niet en dat bewees de stand van de 1e helft wel (0 – 0). In de 2e helft hetzelfde spelbeeld beide veel kansen en was het Keith die al in de 29e minuut scoorde (1 – 0) en duurde het vrij lang voor er weer werd gescoord en dat was pas in de 44e m door Rinke en kreeg KJ de smaak te pakken en scoorde in de 47e en 48e m door Sies en Dion en leek het een gelijk spel te worden, maar Camil was het daar niet mee eens en scoorde in de 49e m de (3 – 2) en natuurlijk verdiend maar gezien het spel had een gelijkspel wel terecht geweest. Met een extra compliment voor beide doelmannen, wegens de vele fraaie reddingen.