Royal HaskoningDHV – De Toekomst

Door deze wedstrijd wil ik vanaf nu dat er geen nieuwe namen tijdens de wedstrijd worden opgegeven, want Royal kwam even met 4 nieuwe namen, terwijl ik dikwijls heb verzocht geef nieuwe namen op per telefoon of een mail. Dus nogmaals voor de wedstrijd worden er geen nieuwe namen meer genoteerd.

Ook met deze wedstrijd wil ik beginnen met een groot compliment en niet alleen voor de sportiviteit, maar het werd een goed voetballende wedstrijd met veel snelheid en techniek. Alleen ook hier weer een wedstrijd met twee verschillende helften en vond ik de uitslag in de 1e helft (1- 6) wel erg groot, want Royal kreeg echt wel kansen maar Teun de doelman verkeerde in een grote vorm. Het score verloop in deze helft Mike (2x) en Aldin – Boris – Jan en Corne alle (1x) en nog een eigen doelpunt. In de 2e helft een iets beter Royal en wisten nu (3x) te scoren door Sten – Daniel en Rick en voor Royal nog Jan – Ziad – Boris alle (1x) en Corne (2x) dus ook een hattrick.