OZ Architects – Sporting Karsten

Meteen maar beginnen met een compliment voor deze wedstrijd, want zonder meer uiterst sportief en een min puntje is dat enkele spelers steeds van OZ bewegingen maakte dat heb je niet gezien. Ik vind dat heel vervelend en ga dan ook met de andere wedstrijden, na enkele keren kritiek 2 minuten geven. Uiteindelijk kom ik daar niet voor want ik ga nog steeds met veel plezier naar de wedstrijden en dat wil ik zo houden. Wat de wedstrijd betreft heb ik een heel sterk OZ zien voetballen en bij Sporting lukte het deze keer echt niet, maar ik denk dit wel gaat veranderen. De 1e helft werd al met een (4 – 0) stand afgesloten en daar zorgde voor in de 11e – 18e en 21e minuut, Maarten (1x) – Rosen (2x) en (1x) onbekend. In de 2e helft scoorde nog Inigo – Maarten en een onbekend alle (1x) en Rosen (3x) dus een zuivere hattrick. Bij de topscoorders staan Inigo en Rosen nog niet vermeld, want zij moeten nog opgevoerd worden in het programma.