OZ Architects – Team V

Altijd fijn om te beginnen met een compliment voor deze fijne en uitermate sportieve wedstrijd en vind ik de zeker verdiende overwinning, wel heel verrassend want bij OZ Architects lukte het niet om te scoren en toch werd er redelijk gevoetbald. Daar tegen over lukte het wel bij Team V en wisten zij de 1e helft al met een (0 – 3) stand af te sluiten en werd er al snel gescoord in de 7e minuut door Andreas met medewerking van zijn broer Florian en in de 14e en 24 m weer Andreas en nu Florian. De 2e helft hetzelfde beeld en nu scoorde Mark in de 32e en 34e m en in de 44e m een heel fraai doelpunt door Ruben met voorbereiding van van Florian en Mark. In de 47e m scoorde Javi via een penalty de (1 – 6) en wens Coen sterkte met zijn blessure.