NL Architects – Dynamo Spartak

Een wedstrijd met een heel sterk NL en Dynamo  die ver onder zijn kunnen speelde en dat is zeker want ik ben van Floris en zijn team wel anders gewend. In ieder geval weer een geweldige en fijne sportieve wedstrijd, dus ook hier weer een compliment op zijn plaats en voor NL een extra compliment want ik floot op het moment dat er gescoord werd door Dynamo voor een overtreding en toch het doelpunt goed gekeurd en NL was het daar gewoon mee eens. De 1e helft werd met een (1 – 6) stand afgesloten en scoorde Vincent in 3 minuten (3x) dus een zuivere hattrick – Itamar (2x) – Philip en Kai beide (1x) en Floris (1x). In de 2e helft een beter spelend Dynamo mar lukt het toch maar om een keer te scoren en weer door Floris en voor NL Vincent en Itamar beide (1x) en ook Itamar een hattrick, met beterschap voor Akki want die moest uitvallen met een knie blessure.