Amsterdam

MVSA Architects – Royal HaskoningDHV

Samenvatting

Als je een wedstrijd fluit die met een (2 – 12) eindigt, is er weinig aan toe te voegen met zo een groot verschil. Wij houden het er maar op dat bij de een alles lukte en bij de ander zat het niet mee. In ieder geval een fijne wedstrijd met veel sportiviteit en dat bewees MVSA wel even, want Royal had een speler te kort en Jacob besloot meteen met zijn team om ook met een speler minder te starten. Na 10 minuten waren de teams compleet, met een stand van (0 – 2) en werd de 1e helft met een (7 – 0) stand afgesloten en daar zorgde voor Keith en Lars beide (1x) – Camiel (2x) en Ato met een zuivere hattrick (3x). In de 2e helft scoorde weer Ato (2x) en nu Lars met een zuivere hattrick nog (3x) en het harde werken door MVSA werd toch beloont in de 45e en 49e minuut door Pascal en Jacob beide (1x). Bedankt voor de fijne wedstrijd.