MVSA Architects -AS Berlage

1. Weer een wedstrijd met een hoog tempo en over het algemeen vrij goed voetbal en wat natuurlijk heel belangrijk is, de sportiviteit die was in een woord geweldig en werd er met veel respect tegen elkaar gevoetbald. Verder een wedstrijd met een verrassende uitslag met in de 1e helft twee gelijkwaardige teams en dat bewijst de uitslag wel van deze helft (2 – 1) en daar zorgde voor Max al in de 2e en 6e minuut (2 – 0) en pas in de 23e m Ger met een verre trap de (2 -1). In de 2e helft scoorde Henk al snel de (3 – 1) Pascal met verre trap de (4 -1) Wouter de (4 – 2) en en Max met zijn 3e dus een hattrick (5 – 2) en met nog 5 minuten te gaan gebeurde het ongelofelijke want binnen 4 minuten scoorde Joel – Wouter en Iago alle (1x) zodat de wedstrijd met een (5 – 5) stand eindigde. Bedankt voor de fijne wedstrijd.