Amsterdam

Kerkstraat 204 – Team V

Samenvatting

Voor Team V een wedstrijd met veel belang, want de eerste plaats was te bereiken met winst en gezien de stand van Kerkstraat zou dat niet al te moeilijk moeten zijn. Maar eerst maar beginnen met een groot compliment voor deze fijne wedstrijd, die heel sportief begon en ook eindigde. Wat de 1e helft betreft die ging gelijk op en kregen de teams redelijk wat kansen, maar wisten beide maar een keer te scoren en dat gebeurde in de 8e minuut door Danny en duurde het vrij lang voor Team V scoorde en dat gebeurde in de 18e m door Jesper T (1 – 1). De 2e helft werd een probleem voor Kerkstraat, want zij hadden geen wissels en de moeheid zorgde er voor dat zij niet meer wisten te scoren en dat deed Team V wel door Andreas en Coen (1 – 3)  en staan zij keurig op de eerste plaats.  Scheidsrechter Ruud heeft met veel plezier gefloten.