Amsterdam

KUUB – MVSA Architects

Samenvatting

Ook ik heb weer een fijne wedstrijd mogen fluiten en stond de sportiviteit weer op de 1e plaats en werd er ook met veel respect tegen elkaar gevoetbald. Een leuke ervaring was dat ik weer Michael Verbeek na jaren weer mocht ontmoeten en liet hij toch even zien dat hij het voetbal nog niet was verleerd. Ondanks de uitslag ging de 1e helft redelijk gelijk op en had MVSA de pech om in eigen doel te schieten, zodat deze met een (4 – 2) stand werd afgesloten. In de 3e minuut Lucas – eigen doelpunt MVSA 11e m – 13e en 14e m Niels en Lucas en voor MVSA in de 19e en 24e m Ricardo en Menno. In de 2e helft scoorde nog voor KUUB Pascal en Niels nog (2x) dus een hattrick met vermelding dat MVSA de pech had dat Jobbe de doelman in een geweldige vorm verkeerde.