KUUB – AS Berlage

—

Meteen maar beginnen met een dik compliment en heb een wedstrijd gefloten waar ik dan ook met veel plezier op terug kan kijken. Heel veel goed voetbal van beide zijde met een geweldige inzet en een hoog tempo dat tot het einde werd volgehouden en heel sportief. Zelf denk ik dat de uitslag (2 – 2) een terechte stand is, want beide verdiende zeker om te winnen. En wat zelden voor komt dat beide teams (2x) de paal in de 1e en 2e helft wisten te raken dus ook gelijk (4 – 4). De 1e helft eindigde met een (1 – 1) stand en daar zorgde voor in de 11e minuut Benjamin de doelman en in de 16e m Rob. In de 2e helft weer gelijk want beide scoorde weer (1x) en dat waren Joel en Lucas P. Bedankt voor de fijne wedstrijd.