Amsterdam

KUUB — Boulevardboys

Samenvatting

Weer wedstrijd met veel sportiviteit en dan meteen maar beginnen met een groot compliment en dat geld ook voor het goede voetbal en dat niet alleen want er werd ook met een geweldige inzet voor de winst gestreden. Uiteindelijk was de 2e plaats de inzet en werd er niets veranderd wegens het gelijke spel (6 – 6). De 1e helft werd met een (2 – 3 stand afgesloten en werd er gescoord in de 7e minuut door Reinier – 14e en 18e m Jacob door een verre gooi van Bart de doelman en Pascal in de 19e en 24e m Tom en weer Reinier. In de 2e helft scoorde voor KUUB – Jacob en Niels (1x)) en Henk (2x) en de pech met een eigen doelpunt en voor Boeleboys Arvid en Bennie (1x). Jacob was goed voor enkele assists. Fijn weekend voor allen.