Amsterdam

De Toekomst — KJ’15

Samenvatting

Ik kan alleenmaar complimenten geven voor deze fijne en goed voetballende wedstrijd en vind het onbegrijpelijk dat 2 minuten voor tijd  Mike en Daan het niet met elkaar eens waren en als dat eerder was gebeurd had ik beide op de bank laten zitten. Dit doet niets ten nadele van de sportiviteit, want die was geweldig. Twee gelijkwaardige teams ondanks dat de 1e helft met een (2 – 1) stand werd afgesloten en werd er gescoord in de 2e – 19e en 20e minuut door Dion – Jan en Ziad. Een spannende 2e helft en werd er gescoord 32e -33e m Ziad met een hattrick (4 – 1) – 34e – 35e en 37e m Luc – Dion en Daan (4 – 4), maar in de laatste 3 minuten scoorde Aldin en Ziad nog (1x) en denk ik dat een gelijk spel terecht was geweest ondanks de verdiende overwinning. Jammer dat ik dit weer mee moet maken.