KJ’15 – De Toekomst

Deze wedstrijd zou in de eerste instantie zonder scheidsrechter gespeeld moeten worden en daar hadden beide teams geen enkele moeite mee en daar wil mijn grote dank voor uitspreken. De reden is dat mijn zoon Frits J.r een onderzoek op deze dag zou krijgen voor zijn longen en ik hoef natuurlijk niet te vermelden hoe ik in spanning zat en op de uitslag zat te wachten. Gelukkig niet al te slecht nieuws en inmiddels had ik al scheidsrechter Piet Landwehr weten te regelen die een groot compliment heeft voor beide teams, want hij was diep onder de indruk wegens het respect en de acceptatie. Het werd een wedstrijd met voor beide teams heel veel kansen en was het de de Toekomst die daar beter gebruik van wisten te maken. Weinig kracht verschil in de 1e helft want deze werd maar met een (2 – 3) stand afgesloten en wist KJ’15 in de 6e en 10e minuut te scoren door Sies en Nabil (2 – 0) en pas in de laatste 7 minuten scoorde Jan – Stijn en Ziad de (2 – 3). In de 2e helft wist KJ nog (1x) te scoren door weer Sies en voor de Toekomst Boris – Corne – Jan en Mike alle (1x) met een extra compliment voor de sportiviteit. Met een felicitatie wegens het kampioenschap voor De toekomst en zal de beker met een van wedstrijden overhandigen.