KJ’15 — De Architecten Cie.

Als je een wedstrijd heb mogen fluiten en maar twee keer heb gefloten voor lichte overtredingen, is de sportiviteit de grootste overwinning dus een groot compliment voor Sies en Jeroen met hun fijne teams is zeker op zijn plaats. Twee gelijkwaardige teams ondanks dat de 1e helft met een te groot verschil (1 – 4) werd afgesloten en daar zorgde voor Jaap en Pablo beide (2x) en wist Sies wel op een hele fraaie manier met een lob te scoren door een fraaie verre bal van Luuk. In de 2e helft wist KJ’15 niet meer te scoren ondanks diverse kansen en dat deed Cie wel door Flavio en weer Jaap met een hattrick. Wij houden het hier maar op dat KJ zijn dag, niet had en dat bij Cie bijna alles lukte ondanks het goede keeperswerk van Hans.

ma 21 feb 2022 18:00 Poule A 2021-2022