Dynamo Spartak – Urban United XL

Wat de sportiviteit betreft het kan niet beter want als je twee keer voor een lichte overtreding heb gefloten, zegt dit al genoeg want ook hier werd met veel respect tegen elkaar gevoetbald. Leuke snelle wedstrijd en vooral in de 1e helft kregen beide teams veel kansen en dat deze met (0 -3) stand werd afgesloten, is te danken aan Pim de doelman en een eigen doelpunt van Dynamo en de ander twee werden gescoord door Tuur in de 5e en 19e minuut. In de 2e helft werd het wat moeilijker voor Dynamo want zij hadden geen wissels en wisten zij toch (1x) te scoren door Jobbe en wist Jelle in de 30e – 36e – 40e en 42e m, dus een hattrick met vermelding dat het 3e doelpunt heel fraai door Daniel werd voorbereid. Tuur in de 43e m zijn 3e dus ook een hattrick wat een eindstand (1 – 8) is geworden.