Dynamo Spartak – Team V

Deze wedstrijd had als inzet voor Dynamo om even een plaatsje hoger te komen, want dat verdienen zij zeker gezien het voetbal dat zij kunnen en voor Team V natuurlijk de achterstand op de nummer een te verkleinen. Meteen maar beginnen met een compliment van de scheidsrechter voor het voetbal en de geweldige sportiviteit. Ook weer in deze wedstrijd in de 1e helft twee redelijk gelijkwaardige teams, ondanks dat deze met een (1 – 3) stand werd afgesloten en daar zorgde voor in de 4e en 8e minuut Andreas en Louis (1 – 1) en in de 12e en 24e m Bond en weer Andreas. In de 2e helft wist Dynamo nog een keer te scoren door Lennard en voor Team V Andreas nog (1x) dus een hattrick en Mark (2x) en ook hier een wedstrijd met veel goed voetbal.