Dynamo Spartak – Sporting Karsten

Om te beginnen was er geen scheidsrechter voor deze wedstrijd, want Frits J.r zat met een peesontsteking in zijn voet en zelf moest ik ook fluiten. Contact gehad met Jochem en Peter en zij vonden het geen probleem om de wedstrijd zonder scheidsrechter te spelen, heel veel dank en alleen maar complimenten voor beide en hun teams en was onder de indruk voor hun geweldige medewerking. Door het afzeggen van een team dat ik moest fluiten, kon ik toch hun wedstrijd fluiten en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Het werd een goed voetballende wedstrijd met heel veel sportiviteit, wel met een onbegrijpelijk uitslag van (1 – 8) want Dynamo kreeg echt wel veel kansen maar konden deze niet benutten. Dat deed Sporting wel en zorgde er voor dat de 1e helft al met (0 – 4) stand werd afgesloten en daar zorgde voor Peter en Bo beide (1x) en Luuk (2x). In de 2e helft scoorde voor Dynamo Isiah (1x) en voor Sporting nog Bo en Wouter na veel kansen beide (1x) en Luuk nog (2x) dus een hattrick.

di 19 okt 2021 18:00 Poule B 2021-2022