Amsterdam

Dynamo Spartak – Kerkstraat 204

Samenvatting

Ja hoe moet je nou met zo een grote uitslag (15 – 1) eventjes een verslag maken en om te beginnen, wil ik eventjes uitleggen dat bij wedstrijden met hele grote uitslagen nooit meer dan 8 doelpunten verschil mag zijn en dat hebben wij gedaan om toch nog een redelijk verslag te kunnen maken. Dus als er in de 40e minuut 8 doelpunten verschil is dan blijft de stand zo, mocht er toch gescoord worden door de mindere partij, dan kan er weer gescoord worden dus alle doelpunten worden tot het einde genoteerd. Eerst maar beginnen met een groot compliment voor de sportiviteit, met een compliment voor de Kerkstraat want zij moesten zonder wissel spelen. In de 1e helft scoorde alleen Dynamo Zeeger – Jochem en Floris alle (1x) en Jobbe (2x), dus de 2e helft moest beginnen met een (5- 0) stand. Danny redde de eer en scoorde (1x) – Floris en Jochem beide (1x) en Jobbe nog (2x).