De Toekomst – Studioninedots

Ik heb een wedstrijd mogen fluiten met heel veel goed voetbal, techniek en een inzet om van te smullen dat tot het einde werd volgehouden. Daar de twee teams niets voor elkaar onder deden werd er scherp gevoetbald en dat ging gepaard met veel kleine overtredingen en heb dan ook scherp gefloten, maar geen enkele keer voor een harde of moedwillige overtreding dus de sportiviteit sierde deze wedstrijd. De inzet was dat Toekomst de 1e plaats moest verdedigen en Studio kon een gedeelde 2e plaats bereiken. Na enkele kansen van beide zijde was het toch Studio die in de 10e minuut de paal raakte en in de 11e m scoorde Jurgen in combinatie met Metin de (0 – 1) en duurde het vrij lang voor Toekomst scoorde in de 19e – 20e en 24e m door Jan (2x) en Ziad (1x), zodat de 2e helft met een (3 – 1) stand moest beginnen. Een herboren Studio scoorde in de 31e en 33e m Ejoub (2x) door twee fraaie assist van Spike (3 – 3) en lukte het niet meer om te scoren en dat deed Toekomst wel in de 41e en 46e m door Aldin en Ziad (5 – 3).