De Toekomst – MVSA Architects

Weer een wedstrijd die al met een te groot verschil werd afgesloten in de 1e helft (5 – 0) en dat was al beslissend, want in de 2e helft waren het zonder meer twee gelijke teams zodat beide (3x) wisten te scoren. In ieder geval een goed voetballende wedstrijd met veel techniek van beide kanten, bleef zonder meer sportief en ondanks diverse keren commentaar van de Toekomst toch een compliment maar dit moet niet teveel gebeuren want dan gaat gauw de aardigheid bij mij er af. In de 1e helft scoorde dus alleen Toekomst en dat gebeurde in de 5e en 15e minuut door Jan – een eigen doelpunt van MVSA – 12e en 17e m Boris en Ziad. In de 2e helft scoorde voor MVSA 36e m Jacob met een fraaie lob door goed voorbereidend van Joris en in de 39e en 49e m Joris en Pascal. Verder scoorde nog Jan dus een hattrick door (2x) goed voorbereidend werk van Corne en Ziad nog (2x) dus ook een hattrick. Fijn weekend voor allen.