Amsterdam

De Toekomst – KJ’15

Samenvatting

­Eerst maar een compliment geven voor de wedstrijden die Ruud en ik tegelijk hebben gefloten., want deze waren in een woord geweldig en hebben wij met heel veel plezier gefloten. Daar komt ook nog eens bij dat de wedstrijden met heel veel sportiviteit werden gespeeld. Dinsdagavond de laatste competitie wedstrijd en gaan wij aaan de beker wedstrijden beginnen en wensen wij alle heel veel succes toe.

De eerste wedstrijd die ik zelf heb gefloten was (De Toekomst – KUUB) en dat was zonder meer een goed voetballende wedstrijd en met twee gelijke teams. Dat bewijst de uitslag van (2 – 2) wel en kregen beide teams evenveel kansen, ondanks dat de 1e helft met een (0 – 1) stand werd afgesloten en daar zorgde Eraldo voor in de 11e minuut. In de 2e helft werd er gescoord in de 31e – 33e en 36e m door Teun – Pascal door een fraaie assist van Jobbe en Mike. Ook in deze helft kregen beide teams weer diverse kansen, maar beide doelmannen Bas en Justin wilde daar niet aan meewerken en hadden een groot aandeel voor deze eindstand.

De tweede wedstrijd (Urban United XL – Nunc Athletic) werd maar met een doelpunt verschil gewonnen en dat gebeurde pas in de 44e minuut. Dus super spannend en ook hier weer twee gelijke teams met evenveel kansen en denkt de scheidsrechter dat er iets meer geluk bij het winnende team was, want een gelijk spel had zeker een reeele stand geweest. De 1e helft werd met een (3 – 4) stand afgesloten en scoorde Rutger (3x) een zuivere hattrick en René (1x) en voor Urban Daniël en Peter 2x). In de 2e helft scoorde voor Urban Dhiney (1x) en Peter een zuivere hattrick en voor Nunc Ralph en Rutger (1x) en Johan (2x) wat een eindstand van (7 – 8) is geworden. Man van de wedstrijd Rutger (4x) en Peter (5x).

Details

Datum Tijd Poule Seizoen
wo 29 sep 2021 18:00 Poule A 2021-2022

Officials

Scheidsrechter
Frits Jr.

De Toekomst

Mike Burger
Teun De Leeuw
Eraldo Brandimarte
Pascal Hielckert

Locatie

Sporthal Zuid hal 3

Burgerweeshuispad 54
1076 EP Amsterdam
Routebeschrijving